VPN'er (Virtual Private Networks)

Anvend enheden til at oprette forbindelse til VPN'er, som giver dig adgang til ressourcer i et beskyttet lokalt netværk fra et offentligt netværk. VPN-forbindelser anvendes f.eks. ofte af virksomheder og uddannelsesinstitutioner til brugere med behov for at få adgang til intranet og andre interne tjenester, når de befinder sig uden for det interne netværk, f.eks. når de er på rejse.

VPN-forbindelser kan oprettes på mange måder, afhængigt af netværket. Visse netværk kræver, at du overfører og installerer et sikkerhedscertifikat på enheden. Kontakt virksomhedens eller organisationens netværksadministrator for at få detaljerede oplysninger om at oprette forbindelse til VNP'et.

Sådan tilføjer du et virtuelt privat netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > VPN.
    3. Tap på Icn sony browser add.
    4. Vælg typen af VPN, der skal tilføjes.
    5. Angiv dine VPN-indstillinger.
    6. Tap på Gem.

Sådan tilslutter du til et virtuelt privat netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > VPN.
    3. På listen over tilgængelige netværk skal du tappe på det VPN, som du vil oprette forbindelse til.
    4. Angiv de krævede oplysninger.
    5. Tap på Tilslut.

Sådan afbryder du forbindelse fra et VPN

1. Træk statuslinjen nedad.
    2. Tap på beskeden om VPN-forbindelsen for at deaktivere den.