Anvendelse af enheden i våde og støvede omgivelser

Din enhed er vandtæt og beskyttet mod støv, så vær ikke nervøs hvis du bliver fanget i et regnvejr, eller ønsker at skylle snavs af under hanen, men husk: Alle porte og monterede dæksler skal være lukket tæt til. Du må ikke: sænke din enhed helt under vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorbehandlet vand eller væsker såsom drikkevarer. Misbrug eller forkert brug af enheden sætter garantien ud af kraft. Enheden har IP-klassifikationen (Ingress Protection) IP65/68. Du kan finde flere oplysninger under www.sonymobile.com/waterproof/.

Garantien dækker ikke skader eller fejl forårsaget af misbrug eller brug, der ikke er i overensstemmelse med Sony Mobiles instruktioner. Du kan finde flere oplysninger om garantien under Vigtige oplysninger, som du kan få adgang til via support.sonymobile.com eller via Indstillinger > Om telefonen > Juridiske oplysninger.

Din enhed har en USB-port uden afdækning. USB-porten skal være helt tør, inden der kan tilsluttes et kabel til f.eks. opladning eller dataoverførsel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du tørre den med en mikrofiberklud og ryste den mindst 15 gange, mens USB-porten vender nedad. Gentag denne procedure, hvis der stadig er synlig fugt i USB-porten. Du må kun sætte USB-kablet i USB-porten, når porten er helt tør.

Sådan tørrer du USB-porten

aftørre din enhed

ryste din enhed

aftørre USB-porten på din Sony-enhed

1. Tør eventuel overskydende fugt af enheden med en mikrofiberklud.
  2. Ryst enheden godt mindst 15 gange, mens du holder enheden fast, mens USB-porten vender nedad.
  3. Hvis der stadig er synlig fugt i USB-porten, skal du ryste enheden igen flere gange.
  4. Brug en mikrofiberklud til at tørre eventuel resterende fugt væk fra USB-porten.