Volumenindstillinger

Du kan justere lydstyrken for ringetonen ved indgående opkald og beskeder samt for afspilning af musik og video.

Sådan justerer du lydstyrken for ringetonen med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med lydstyrketasten

• Tryk lydstyrketasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip, også selvom skærmen er låst.

Sådan slår du vibrationstilstand til

• Tryk tasten for lydstyrke ned eller op, indtil Icn sony stat sys ringer vibrate vises på statuslinjen.

For at justere lydstyrkeniveauerne

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Lyd og besked.
    3. Træk volumenskyderen til den ønskede position.

Note

Du kan også trykke på volumentasten op eller -ned, så efter at have tappet på nedpilen, tap på Icn sony adjust volumn for at justere ringetonen, medieafspilningens eller alarmens lydstyrkeniveauer separat.

Sådan indstiller du, at enheden skal vibrere i forbindelse med indgående opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked.
    3. Træk skyderen ud for Vibrer også ved opkald til højre.

For at indstille en ringetone

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Ringetone for telefon.
    3. Vælg en indstilling fra listen, eller tap på Icn sony browser add, tap herefter påIcn sony select own ringtone og vælg en musikfil der er gemt på din enhed.
    4. For at bekræfte skal du tappe på Udført.

Sådan vælger du beskedlyden

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Beskedlyd.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sony browser add for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Tip

Nogle programmer har deres egen specifikke beskedlyd, som kan vælges fra programindstillingerne.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd og besked > Andre lyde.
    3. Træk skyderne ud for Tastaturtoner og Lyd ved berøring til højre.