Internet- og mms-indstillinger

Hvis du vil sende mms'er eller have adgang til internettet, når der ikke er et tilgængeligt ‎Wi-Fi‎-netværk, skal du have en aktiv mobildataforbindelse med de korrekte internet- og mms-indstillinger (Multimedia Messaging Service). Her er nogle tip:

• Enheden leveres forudinstalleret med internet- og mms-indstillinger til de fleste mobilnetværk og mobiloperatører. Det vil sige, at du kan bruge internettet og sende mms'er med det samme.
    • Du kan hente disse indstillinger via ‎Wi-Fi‎.
    • Du kan når som helst tilføje, ændre eller slette internet- og mms-indstillingerne på enheden manuelt. Hvis du ændrer eller sletter en internet- eller mms-indstilling ved en fejl, skal du hente internet- og mms-indstillingerne igen.
    • Hvis du ikke har adgang til internettet via et mobilnetværk, eller hvis mms ikke virker, også selvom internet- og mms-indstillingerne er overført til din enhed, kan du gå til fejlfindingstips, hvis det drejer sig om problemer med netværksdækning, mobildata og mms.
    • Hvis batteribesparelsestilstanden er aktiveret for at spare strøm, afbrydes al mobil datatrafik midlertidigt, når skærmen er slukket. Hvis dette giver problemer med forbindelsen, kan du prøve at udelukke nogle programmer og tjenester fra at blive afbrudt midlertidigt eller deaktivere batteribesparelsestilstanden midlertidigt.
    • Hvis du anvender en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan hente internetindstillinger og beskeder fra menuen Indstillinger, men de hentede indstillinger gælder for alle brugere.

For at hente indstillinger for internet og MMS

1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Mere > Internetindstillinger.
    3. Tap på Acceptér. Når indstillingerne er hentet, vises Icn sony internet settings downloaded i statuslinjen, og mobildata slås automatisk til.

Note

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til enheden, skal du kontrollere mobilnetværkets signalstyrke. Flyt til en åben placering uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

Sådan tilføjer du internet- og mms-indstillinger

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt > Icn sony menu add.
    4. Tap på Navn, indtast et navn efter eget valg, og tap derefter på OK.
    5. Tap på APN, indtast navnet på adgangspunktet, og tap derefter på OK.
    6. Angiv alle andre påkrævede oplysninger. Hvis du ikke ved, hvilke oplysninger der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for at få flere oplysninger.
    7. Tap på Icn sony key menu, når du er færdig, og tap derefter på GEM.

Sådan får du vist de hentede internet- og mms-indstillinger

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt.
    4. For at få vist flere oplysninger skal du tappe på et hvilket som helst af de tilgængelige elementer.