Redigering af videoer med videoredigeringsprogrammet

Du kan redigere videoer, du har optaget med dit kamera. Du kan fx beskære din video til en ønsket længde eller justere videoens hastighed. Når du gemmer den redigerede video, bevares den oprindelige uændrede version af videoen i enheden.

Sådan beskærer du en video

1. Find den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony movie edit > Beskær.
    3. For at flytte beskæringsrammen til en anden del af tidslinjen skal du berøre og holde nede på kanten af beskæringsrammen, trække den til den ønskede position og derefter tappe på Anvend.
    4. For at gemme en kopi af den beskårede video skal du tappe på Gem.

Sådan justerer du hastigheden på en video

1. Find den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony movie edit > Hastighed.
    3. Vælg en indstilling, berør og hold derefter nede på kanten af tidslinjen, træk den til den ønskede position, og tap på Anvend.
    4. For at gemme en kopi af den redigerede video skal du tappe på Gem.