Samling

Der sidder et stykke beskyttende plastik på skærmen. Du skal taget arket af, inden du anvender berøringsskærmen. Ellers fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt.

Sådan isætter du nano-SIM-kortene

Isætning af mikro-SIM-kortet i Sony-smartphones
    1. Hold enheden nedad, og åbn dækslet til kortholderen til mikro-SIM-kortet.
    2. Træk bakken ud ved hjælp af en fingernegl.
    3. Anbring mikro-SIM-kortet i bakken, og isæt derefter bakken igen.
    4. Luk dækslet.

Note

Hvis du isætter et mikro-SIM-kort, mens enheden er tændt, genstartes enheden automatisk.

Sådan isætter du et hukommelseskort

Isætning af hukommelseskortet i Sony-smartphone
    1. Åbn dækslet til hukommelseskortets åbning.
    2. Anbring hukommelseskortet i åbningen til hukommelseskortet i den rigtige retning, som vist på billedet.
    3. Luk dækslet.

For at fjerne micro SIM-kortet

Fjernelse af mikro-SIM-kortet i Sony-smartphone
    1. Fjern dækslet på micro SIM-kortets åbning.
    2. Træk micro SIM-kortholderen ud.
    3. Fjern micro SIM-kortet.
    4. Isæt micro SIM-kortholderen tilbage i åbningen.
    5. Sæt dækslet til micro SIM-kortets åbning på igen.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

1. Sluk enheden, og fjern dækslet til åbningen til hukommelseskortet.
    2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter med det samme.
    3. Træk hukommelseskortet helt ud, og fjern det.
    4. Genmonter dækslet.

Tip

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden som beskrevet i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afmontere hukommelseskortet. Tap på Indstillinger > Lagerplads, tap på Icn sony eject3 ud for SD-kort, og følg derefter resten af instruktionerne ovenfor.