Programskærmen

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de apps, der er forudinstalleret på enheden, samt de apps, du henter.

Programskærm på Sony-smartphone

Sådan får du vist alle apps på programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Bladr til venstre eller højre på programskærmen.

Sådan åbner du en app fra programskærmen

• Bladr til venstre eller højre for at finde appen, og tap derefter på den.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Søg efter programmer.
    2. Indtast navnet på den app, du vil søge efter.

Sådan åbner du menuen på programskærmen

• Når programskærmen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.

Sådan flytter du en app på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge er valgt under Sortér apps.
    3. Berør en app, og hold den nede, indtil den markeres. Træk den derefter til den nye placering.

For at tilføje en-app-genvej til startskærmen

1. På app-skærmen, berør og hold et app-ikon nede indtil det er valgt, træk herefter ikonet op til toppen af skærmen. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen og afbryd herefter berøringen.

Sådan arrangerer du apps på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Sortér apps, og vælg derefter en indstilling.

For at afinstallere en app fra programskærmen

1. Berør og hold på et hvilket som helst område på programskærmen indtil enheden vibrerer. Alle programmer der kan afinstalleres er indikeret med Icn sony home uninstall.
    2. Vælg det program, du vil afinstallere, og tap derefter på Slet.