Menu på startskærm for Album

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget ved brug af specialeffekter, og indhold, som du har delt online via tjenester som Picasa™ og Facebook. Når du først er logget på sådanne platforme, kan du håndtere indhold og få vist onlinebilleder. Fra appen Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth®-teknologi og mail.

Scr sony 17sh album menu overview wvga
    1 Gå tilbage til startskærmen i programmet Album for at se alt indhold
    2 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    3 Få vist alle de fotos og videoer, der er gemt på enheden
    4 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    5 Få vist fotos og videoer, som du har skjult
    6 Få vist alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera ved brug af specialeffekter
    7 Få vist alle de fotos og videoer, der er gemt i forskellige mapper på enheden
    8 Få vist alle fotos med ansigter
    9 Få vist fotos og videoer på enheder på samme netværk
    10 Åbn indstillingsmenuen for programmet Album
    11 Rul op eller ned for at få vist indhold
    12 Åbn internetsupport

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
    2. Find og tap på Album.Træk derefter venstre side af startskærmen for Album til højre.
    3. Tap på den ønskede onlinetjeneste og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    4. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    5. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.