Sådan tager du fotos og optager videoer

Ill sony 13ai camera
1 Zoom ind eller ud
2 Hovedkameraskærm
3 Kameratast – Aktivér kameraet/Tag fotos/Optag videoer
4 Få vist fotos og videoer.
5 Tag foto, eller optag videoklip
6 Gå et trin tilbage, eller afslut kameraet
7 Ikon for indstillinger for optagetilstand
8 Ikon for kameraindstillinger og genvejsikoner
9 Frontkamera

Sådan tager du et foto fra låseskærmen

1. Hvis du vil aktivere skærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Icn sony key and power k90.
  2. Hvis du vil aktivere kameraet, skal du berører og holde kameraikonet Icn sony camera cap mode normal nede og derefter trække det til venstre.
  3. Når kameraet åbnes, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button.

For at tage et foto med kameratasten

1. Aktivér kameraet.
  2. Tryk på kameratasten helt ned.

For at tage et foto ved at tappe på skærmens kameraknap

1. Aktivér kameraet.
  2. Ret kameraet mod emnet.
  3. Tap på skærmens kameraknap Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan tager du et selvportræt ved hjælp af frontkameraet

1. Aktivér kameraet.
  2. Tap på Icn sony cam front main.
  3. Tryk på kameratasten for at tage fotoet. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan anvender du blitzen på stillkameraet

1. Når kameraet er åbent, skal du tappe på Icn sony camera quick settings flash auto.
  2. Vælg den ønskede blitzindstilling.
  3. Tag fotoet.

Brug af zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du trykke volumentasten op eller ned.
  • Når kameraet er åbent, skal du knibe ind eller knibe ud på kameraskærmen.

Sådan optager du video ved hjælp af kameratasten

1. Aktivér kameraet.
  2. Tap på Icn sony camera superior auto, og vælg Icn sony camera mode manual.
  3. Hvis videokameraet ikke er valgt, skal du tappe på Icn sony camera switch video.
  4. Tryk på kameratasten for at starte optagelsen af en video.
  5. Tryk på kameratasten igen for at stoppe optagelsen.

Sådan optager du en video

1. Aktivér kameraet.
  2. Ret kameraet mod motivet.
  3. Tap på Icn sony gingerbread cam start recording for at starte optagelsen.
  4. Hvis du vil sætte videooptagelsen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage optagelsen, skal du tappe på Icn sony gingerbread cam start recording.
  5. Tap på Icn sony gingerbread cam stop recording for at stoppe optagelsen.

Sådan tager du et foto, mens du optager en video

• Hvis du vil tage et foto, mens du optager en video, skal du tappe på Icn sony camera onscreen button Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Aktivér kameraet, og tap derefter på en miniature for at åbne et foto eller en video.
  2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer.

Sådan sletter du et foto eller en optaget video

1. Find det foto eller den video, du vil slette.
  2. Tap på skærmen for at få vist Icn sony camera review delete.
  3. Tap på Icn sony camera review delete.
  4. Tap på Slet for at bekræfte.