Sådan modtager du opkald

Hvis du modtager et indgående opkald, når enheden er i slumretilstand, eller skærmen er låst, åbnes appen på telefonen i fuldskærmsformat. Hvis du modtager et indgående opkald, når skærmen er aktiv, vises det indgående opkald som en flydende besked, dvs. i et minimeret vindue, der flyder oven på den åbne skærm. Når du modtager sådan en besked, kan du vælge at besvare opkaldet og åbne skærmen for appen på telefonen, eller du kan afvise opkaldet og blive på den aktuelle skærm.

Sådan besvarer du et indgående opkald, når skærmen er inaktiv

• Træk Icn sony call slider answer til højre.

Sådan besvarer du et indgående opkald, når skærmen er aktiv

• Tap på SVAR i den flydende besked, der vises øverst på skærmen.

Tip

I stedet for at besvare opkaldet, kan du gå til telefonens hovedprogramskærm ved at tappe på den øverste del af vinduet med den flydende besked. Når du bruger denne metode, får du vist flere indstillinger til håndtering af opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse eller viderestille opkaldet til telefonsvareren.

Sådan afviser du et indgående opkald, når skærmen er inaktiv

• Træk Icn sony call slider dismiss til venstre.

Sådan afviser du et indgående opkald, når skærmen er aktiv

• Tap på AFVIS i den flydende besked, der vises øverst på skærmen.

Tip

I stedet for at afvise opkaldet kan du gå til telefonens hovedprogramskærm ved at tappe på den øverste del af vinduet med den flydende besked. Når du bruger denne metode, får du vist flere indstillinger til håndtering af opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse eller viderestille opkaldet til telefonsvareren.

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager et opkald.

Brug af telefonsvareren

Du kan bruge appen Telefonsvarer på din enhed til at besvare opkald, når du har travlt eller går glip af et opkald. Du kan aktivere den automatiske svarfunktion og bestemme, hvor mange sekunder der skal gå, inden opkaldene besvares automatisk. Du kan også manuelt sende opkald til telefonsvareren, når du har for travlt til at tage dem. Og du kan få adgang til beskeder på din telefonsvarer direkte fra enheden.

Note

Inden du kan anvende telefonsvareren, skal du optage en velkomstmeddelelse.

Sådan optager du en velkomstmeddelelse til telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Xperia™ Telefonsvarer > Hilsen.
    3. Tap på Optag ny hilsen, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan aktiverer du automatisk besvarelse af opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Xperia™ Telefonsvarer.
    3. Træk skyderen ud for Telefonsvarer til højre.

Note

Hvis du ikke indstiller en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald, anvendes standardværdien.

Sådan indstiller du en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Xperia™ Telefonsvarer.
    3. Tap på Besvar efter.
    4. Juster klokkeslættet ved at rulle op og ned.
    5. Tap på Udført.

Sådan viderestiller du et indgående opkald til telefonsvareren

• Når du får et indgående opkald, skal du trække Svarindstillinger opad og derefter vælge Afvis med telefonsvarer.

Tip

Når du får et indgående opkald, kan du også bare vente til den forudindstillede forsinkelse er gået, så telefonsvareren automatisk modtager opkaldet.

Sådan hører du beskeder på telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Xperia™ Telefonsvarer > Beskeder.
    3. Vælg den talemeddelelse, du vil høre.

Tip

Du kan også høre beskeder på telefonsvareren direkte fra opkaldsloggen ved at tappe på Icn sony play voice message.

Sådan afviser du et opkald med en sms

Du kan afvise et opkald med en SMS. Når du afviser et opkald med sådan en meddelelse, bliver den automatisk sendt til den, der ringer op, og gemt under samtalen med kontakten i Meddelelser.

Du kan vælge mellem adskillige forudindstillede meddelelser på enheden, eller du kan oprette en ny meddelelse. Du kan også oprette dine egne, personlige meddelelser ved at redigere de forudindstillede meddelelser.

Sådan afviser du et opkald med en SMS

1. Når du får et indgående opkald, skal du trække Svarindstillinger opad og derefter tappe på Afvis med meddelelse.
    2. Vælg en foruddefineret meddelelse, eller tap på Icn sony conv new message, og skriv en ny meddelelse.

Sådan afviser du opkald nummer to med en SMS

1. Træk Afvis med meddelelse opad, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.
    2. Vælg en foruddefineret meddelelse, eller tap på Icn sony conv new message, og skriv en ny meddelelse.

Sådan redigerer du den SMS, der anvendes til at afvise opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Opkald > Afvis opkald med meddelelse.
    3. Tap på den meddelelse, du vil redigere, og foretag derefter de ønskede ændringer.
    4. Tap på OK.