account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Stor tekst

Du kan aktivere indstillingen Stor tekst for at øge standardstørrelsen på tekst, der vises på din enhed.

Sådan aktiverer og deaktiverer du stor tekst

  1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Tilgængelighed.
  3. Træk skyderen ud for Stor tekst.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer