Kalender

Arrow left Oversigt over support til Xperia™ Z1 Compact

Anvend kalenderprogrammet til at håndtere din tidsplan. Hvis du er logget på, og har synkroniseret din enhed med en eller flere online-konti, som omfatter kalendere, fx din Google™-konto eller Xperia™ med Facebook-konto, vises kalenderhændelserne fra disse konti også i kalenderprogrammet. Du kan vælge, hvilke kalendere du vil integrere i den kombinerede kalendervisning.

Når et aftaletidspunkt nærmer sig, afspilles der en lyd på enheden som påmindelse. Desuden vises Icn sony stat notify calendar på statuslinjen.

Kalenderoversigt på Sony-smartphones

1 Vælg en visningstype og de kalendere, du vil have vist
    2 Gå tilbage til den aktuelle dato
    3 Adgangsindstillinger og andre indstillinger
    4 Bladr til venstre eller højre for hurtigere gennemsyn
    5 Valgte dato
    6 Dagsorden for den valgte dag
    7 Tilføj en kalenderhændelse

Sådan opretter du en hændelse i kalenderen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony calendar alarm add.
    3. Hvis du har synkroniseret din kalender med en eller flere konti, skal du vælge den konto, du vil føje til denne hændelse. Hvis du kun vil tilføje denne hændelse på din enhed, skal du tappe på Enhedskalender.
    4. Indtast eller vælg de ønskede oplysninger, og føj deltagere til hændelsen.
    5. Tap på Gem for at gemme hændelsen og sende invitationer.

Sådan får du vist en hændelse i kalenderen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på den hændelse, du vil have vist.

Sådan får du vist flere kalendere

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony app calendar l, og markér derefter afkrydsningsfelterne for de kalendere, du vil have vist.

Sådan zoomer du ind på kalendervisningen

• Saml fingrene på skærmen for at zoome ind, mens visningen Uge eller Dag er valgt.

Sådan får du vist helligdage i appen Kalender

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på Nationale helligdage.
    4. Vælg en indstilling eller en kombination af indstillinger, og tap derefter på OK.

Sådan får du vist fødselsdage i appen Kalender

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger > Fødselsdage.
    3. Træk skyderen ud for Fødselsdage til højre, og vælg derefter den kontaktgruppe, du vil vise fødselsdage for.

Sådan får du vist vejrudsigten i appen Kalender

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på Vejrudsigt, og træk derefter skyderen ved siden af Vejrudsigt til højre.
    4. Hvis placeringstjenester er deaktiveret, skal du tappe på Privatadresse og derefter søge efter den by, du vil tilføje.

Tip

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer placeringstjenester, under Brug af placeringstjenester .

Sådan ændrer du indstillingerne for vejrudsigten i appen Kalender

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Kalender.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på Vejrudsigt.
    4. Juster indstillingerne efter behov.