Synkronisering med onlinekonti

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti såsom Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan automatisk synkronisere data for disse konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering. Eller du kan vælge at synkronisere hver konto manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Tap på Indstillinger > Konti > Tilføj konto, og vælg derefter den konto, du vil tilføje.
  3. Følg instruktionerne for at oprette en konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Sådan synkroniserer du manuelt med en onlinekonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti på din Startskærm.
  2. Vælg kontotypen under Konti, og tap derefter på navnet på den konto, du vil synkronisere med. Der vises en liste med elementer, som angiver, hvad der kan synkroniseres med kontoen.
  3. Tap på de elementer, du vil synkronisere.

Sådan fjerner du en onlinekonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti på din Startskærm.
  2. Vælg kontotypen under Konti, og tap derefter på navnet på den konto, du vil fjerne.
  3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
  4. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.