Hvorfor behøver jeg en Google™-konto?

Din Xperia™-enhed fra Sony kører på Android™-platformen, udviklet af Google™. Et udvalg af Google™-programmer og tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber dem, fx programmerne, Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Play Store™ som giver dig adgang til Google Play™ online-lager til hentning af Android™-programmer. For at få mest ud af disse tjenester har du behov for en Google™-konto. For eksempel er en Google™-konto nødvendig, hvis du vil:
  • Hente og installere programmer fra Google Play™.
  • Synkronisere e-mail, kontakter og kalenderen der bruger Gmail™.
  • Chatte med venner der bruger Hangouts™-app'en.
  • Synkronisere din browser-historik og bogmærker ved brug af Google Chrome™-webbrowseren.
  • Identificere dig som autoriseret bruger efter en softwarereparation ved brug af Xperia™ Companion.
  • Fjern-finde, -låse, -slette en tabt eller stjålen enhed ved brug af tjenesterne, my Xperia™ eller Android™ Device Manager.

For flere oplysninger om Android™ og Google™, gå til http://support.google.com.

Note

Det er afgørende, at du husker dit brugernavn og adgangskode til din Google™-konto. I visse situationer har du behov for at identificere dig selv, af sikkerhedsmæssige årsager, når du bruger din Google™-konto. Hvis du ikke, i disse situationer, opgiver dit brugernavn og adgangskode til din Google™-konto, vil din enhed blive låst. Ligeledes, hvis du har mere end én Google™-konto, sørg for at indtaste detaljerne til den relevante konto.

Sådan konfigurerer du en Google™-konto på enheden

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Konti > Tilføj konto > Google.
  3. Følg anvisningerne i registreringsguiden for at oprette en Google™-konto, eller log ind, hvis du allerede har en konto.

Tip

Du kan også logge på eller oprette en Google™-konto fra installationsvejledningen, første gang du starter enheden. Eller du kan gå online for at oprette en konto på www.google.com/accounts.