Enkel startskærm

Den enkle startskærm er en alternativ startskærm, der viser dine mest brugte apps, og den indeholder også hurtigopkald, så du hurtigt kan ringe til bestemte kontakter. Derudover har den større skrifttyper og ikoner for forudinstallerede apps som Kontakter, Beskeder og Kalender.

Sådan aktiverer du den enkle startskærm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Startside > Enkel start.
    3. Følg vejledningen på skærmen, og tap derefter på OK.

Sådan skifter du til standardstartskærmen

• På din Startskærm skal du tappe på Indstillinger > Afslut Enkel start > OK.