Lyden under opkald er dårlig

Hvis du oplever, at lydkvaliteten under opkald er dårlig, kan du prøve at udføre disse handlinger efter hinanden. Kontrollér efter hver handling, om problemet er løst, før du prøver den næste handling.

• Kontrollér netværkets signalstyrke på statuslinjen for at sikre, at enheden er tilsluttet et netværk. Hvis signalet er svagt, eller du ikke har noget signal, skal du gå til en åben plads, hvor der ikke er nogen forhindringer, eller gå tættere på et vindue.
    • Kontrollér, at dine hænder ikke dækker for telefonens mikrofon. Hvis din Xperia™-enhed bruger et cover eller et etui, skal du fjerne det for at høre, om lydkvaliteten bliver bedre. Kontrollér, at der ikke er vand eller støv, der blokerer for mikrofonen eller området rundt om mikrofonen.
    • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.
    • Slå funktionerne til forbedring af lyd under opkald fra.

For at slå støjreduktion fra

1. Fra din Startskærm , tap på .
      2. Søg, og tap på Indstillinger > Opkald .
      3. Søg, og træk skyderen ved siden af Støjreduktion i mikrofon til venstre.
      1. Fra din Startskærm , tap på .
      2. Søg, og tap på Indstillinger > Opkald .
      3. Søg, og træk skyderen ved siden af Højttalerstemmeforbedring til venstre.
      1. Fra din Startskærm , tap på .
      2. Søg, og tap på Indstillinger > Opkald > Equalizer .
      3. Tap på Normal .
      1. Fra din Startskærm , tap på .
      2. Søg, og tap på Indstillinger > Opkald .
      3. Søg, og træk skyderen ved siden af Langsom tale til venstre.
    • Foretag et opkald til en anden telefon for at bekræfte, at der ikke er noget i vejen med ørehøjttaleren på den telefon, du ringede fra, da problemet opstod. Du kan evt. foretage et opkald med et andet SIM-kort for at kontrollere, at dit aktuelle SIM-kort ikke er ødelagt eller for gammelt.

Hvis de foreslåede løsninger ikke virker, kan du prøve følgende:

• Kør programmet Xperia™ Diagnostics for at kontrollere, at mikrofonen og ørehøjttaleren fungerer korrekt.

Sådan udfører du en bestemt diagnosticeringstest

1. Tap på på din Startskærm .
      2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Diagnosticering > Test .
      3. Vælg en test på listen.
      4. Følg vejledningen, og tap på Ja eller Nej for at bekræfte, om en funktion virker.
    • Brug fejlsikret tilstand for at kontrollere, om en app, som du har hentet, er årsag til problemet. I fejlsikret tilstand starter enheden kun med den software og de apps, der allerede var installeret, da du købte enheden. Hvis enhedens ydeevne bliver bedre i fejlsikret tilstand, er der sandsynligvis en eller flere apps, som du tidligere har købt og hentet, der påvirker enheden negativt. Du kan afslutte fejlsikret tilstand og genstarte enheden for at fjerne den eller de apps, som du har mistanke om er årsag til problemet. Hvis problemet er nyt, og du ikke ved, hvilken app der er årsag til problemet, kan du starte med at fjerne den app, du senest har hentet.

Sådan aktiverer du fejlsikret tilstand

1. Sluk enheden.
      2. Tryk på og hold tænd/sluk-tasten nede.
      3. Når Xperia™-logoet vises, skal du slippe tænd/sluk-tasten og derefter trykke på og holde lydstyrke ned-tasten nede, indtil Sikker tilstand vises på skærmen.

Genstart enheden for at afslutte fejlsikret tilstand.

1. Træk den venstre kant af programskærmen til højre for at åbne menuen for programskærmen.
      2. Tap på AFINSTALLER . Alle apps, der ikke kan fjernes, er mærket med .
      3. Tap på den app, du vil fjerne, og tap derefter på OK .
    • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.
    • Brug Xperia™ Companion-computerprogrammet til at udføre en softwarereparation for at nulstille din enhed. Bemærk, at alle data slettes fra enhedens interne lager, når du udfører en softwarereparation. Indhold, som du har gemt på et eksternt SD-kort, f.eks. fotos, videoer og musik, slettes ikke.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Vælg Backup på hovedskærmen.
      5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.
      Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad dine legitimationsoplysninger til Google™ er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger, kan det være nødvendigt at angive dem for at starte enheden efter en softwarereparation.
      1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren, og tryk på Softwarereparation på hovedskærmen.
      3. Følg vejledningen, som vises på skærmen, for at geninstallere softwaren og gennemføre reparationen.