Opdatering af enheden

Arrow left Oversigt over support til Xperia™ Z

Du skal opdatere softwaren i enheden for at få de sidste nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser og på den måde sikre, at enheden fungerer optimalt. Når en softwareopdatering er tilgængelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også søge efter nye opdateringer manuelt.

Den letteste måde at installere en softwareopdatering på er ved at gøre det trådløst fra din enhed. Nogle opdateringer er dog ikke tilgængelige til trådløs overførsel. I disse tilfælde skal du bruge Xperia™ Companion-softwaren på en pc eller en Apple® Mac®-computer for at opdatere enheden.

Du kan få flere oplysninger om softwareopdateringer ved at gå til Software update (Softwareopdatering).

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at opdatere enheden.

Note

Utilstrækkelig ledig lagerkapacitet kan forhindre opdateringer. Kontroller, at du har tilstrækkelig ledig lagerkapacitet, inden du påbegynder opdatering.

Sådan tjekker du for ny software

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.

Note

Hvis ikke der er ny software tilgængelig, er det muligt, at du ikke har tilstrækkeligt ledig hukommelse på din enhed. Hvis din Xperia™-enhed har mindre end 500 Mb fri intern hukommelse (enhedshukommelse) tilgængelig, vil du ikke modtage nogen information om ny software. Følgende besked vises i beskedpanelet for at advare dig om manglen på lagerplads: Lagerplads udløbet. Nogle systemfunktioner virker måske ikke. Hvis du modtager denne besked, skal du frigøre noget intern hukommelse (enhedshukommelse), inden du kan modtage meddelelser om, at der er ny software tilgængelig.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, sørg for at være logget på som ejeren.
    2. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg og tap Indstillinger > Om telefonen > Softwareopdatering.
    4. Hvis der er en systemopdatering tilgængelig, tap på Overfør for at hente den til din enhed.
    5. Når overførslen er gennemført, skal du tappe på Installér og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Sådan henter og installerer du en systemopdatering fra meddelelsespanelet

1. Hvis du bruger en enhed med flere brugere, skal du sørge for at være logget på som ejer.
    2. Træk statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet.
    3. Rul ned, og vælg den ønskede systemopdatering, og tap derefter på Hent.
    4. Når overførslen er afsluttet, skal du åbne meddelelsespanelet igen, hvis det er lukket, derefter tappe på Installer og følge anvisningerne på skærmen for at afslutte installationen.

Sådan opdaterer du din enhed vha. af en computer

Du kan hente og installere softwareopdateringer på din enhed vha. en computer med en internetforbindelse. Du skal bruge et USB-kabel og en pc eller en Apple® Mac®-computer, der kører Xperia™ Companion-softwaren.

Tip

Hvis ikke du har Xperia™ Companion-softwaren installeret på den relevante computer, tilslut din enhed til computeren vha. et USB-kabel og følg installationsvejledningen på skærmen.

Sådan opdaterer du din enhed vha. af en computer

1. Sørg for at Xperia™ Companion-softwaren er installeret på pc'en eller Apple® Mac®-computeren.
    2. Brug et USB-kabel til at tilslutte din enhed til computeren.
    3. Åbn Xperia™ Companion, hvis den ikke startes automatisk.
    4. Computer: Hvis der findes en ny softwareopdatering, vises der et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen for at køre de relevante softwareopdateringer.

Note

Når du tilslutter enheden til computeren via et USB-kabel, bliver du bedt om at installere Xperia™ Companion-softwaren eller om at annullere, medmindre du tidligere har valgt Vis ikke igen.