account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Om denne brugervejledning

    Arrow left Oversigt over support til Xperia™ Z

    Dette er Xperia™ Z-brugervejledningen til Android™ 5.1-softwareversionen. Hvis du er usikker på, hvilken softwareversion enheden kører, kan du kontrollere det i menuen Indstillinger. Se Opdatering af enheden , hvis du vil have flere oplysninger om softwareopdateringer.

    Sådan kontrollerer du din enheds aktuelle softwareversion

    1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Android™-version.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!