Anvendelse af berøringsskærmen

Tap

Tappebevægelse

• Åbn eller vælg et element.
  • Markér et afkrydsningsfelt eller en indstilling, eller fjern markeringen.
  • Indtast tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen.

Berøring af elementer, mens du holder ned

Sådan berører du elementer og holder dem nede

• Flyt et element.
  • Aktivér en elementspecifik menu.
  • Aktivér valgtilstanden for f.eks. at vælge flere elementer på en liste.

Sådan samler og spreder du fingrene

Samlebevægelse

• Saml eller spred fingrene på websider, fotos og kort, og når du tager fotos eller optager videoer.

Strygebevægelser

Rullebevægelse

• Rul op og ned på en liste.
  • Rul til venstre eller højre, f.eks. mellem ruderne på startskærmen.
  • Stryg til venstre eller højre for at se flere indstillinger.

Bladring

Bladrebevægelse

• Rul hurtigt, f.eks. i en liste eller på en webside. Du kan stoppe rullebevægelsen ved at tappe på skærmen.