account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Smart opkaldshåndtering

Du kan håndtere indgående opkald uden at røre ved skærmen ved at slå funktionen Smart opkaldshåndtering til. Når funktionen er aktiveret, kan du håndtere opkald på følgende måde:

  • Besvar: Hold enheden op til øret
  • Afvis: Ryst enheden
  • Ringetone fra: Anbring enheden med bagsiden op.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du håndtering af Smart opkald

  1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
  2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger > Opkald.
  3. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
  4. Tap på Smart opkaldshåndtering.
  5. Tap skyderen under Smart opkaldshåndtering.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer