Konfiguration af e-mail

Brug enhedens e-mailapp til at sende og modtage e-mails via dine e-mailkonti. Du kan have én konto eller bruge flere samtidig, herunder din virksomheds Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Sådan konfigurerer du en mailkonto

1. Søg efter og tap på Ikon for mail.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

I forbindelse med nogle mailtjenester skal du muligvis kontakte udbyderen af mailtjenesten for at få oplysninger om de detaljerede indstillinger for mailkontoen.

Sådan tilføjer du en ekstra mailkonto

1. Søg efter og tap på Ikon for mail.
  2. Tap på Ikon for indstillinger, og tap derefter på Indstillinger > Tilføj konto.
  3. Følg vejledningen på skærmen. Hvis indstillingerne for mailkontoen ikke kan hentes automatisk, skal du fuldføre opsætningen manuelt.
  4. Tap på NÆSTE, når du er færdig.