Kalender

Brug kalenderprogrammet til at håndtere din tidsplan. Hvis du er logget på og har synkroniseret din enhed med en eller flere onlinekonti, som omfatter kalendere, f.eks. din Google™-konto eller Xperia™ med Facebook-konto, vises kalenderbegivenhederne fra disse konti også i kalenderprogrammet. Du kan vælge, hvilke kalendere du vil integrere i den kombinerede kalendervisning.

Når et aftaletidspunkt nærmer sig, afspilles der en lyd på enheden som påmindelse. Desuden vises Ikon for kalenderbesked på statuslinjen.

Kalenderoversigt

1 Åbn indstillinger, og vælg en visningstype og de kalendere, du vil have vist
2 Få adgang til en oversigt over den aktuelle måned
3 Gå tilbage til den aktuelle dato
4 Få adgang til andre indstillinger
5 Rul op eller ned for at gennemse kalenderen
6 Tilføj en kalenderpost

Sådan får du mere at vide om kalenderen

• Når appen Kalender er åben, tap på Ikon for indstillinger, og find og tap derefter på Hjælp og feedback.