Lydstyrke, vibration og lyd

Du kan ændre lydstyrke og vibration enten ved hjælp af volumentasterne eller ved at ændre en indstilling. Lyde og toner kan kun ændres fra en indstilling.

Appindstillinger kan tilsidesætte de valgte indstillinger for lydstyrke, vibration og lyd.

Lydstyrke og vibration

Du kan ændre lydstyrkerne for ringetone, medier, alarmer og opkald. Du kan desuden indstille din enhed til at vibrere Ringer vibrate icon. Lydstyrken for ringetone og beskeder Sound on icon har indflydelse på beskeder, lydstyrken for opkald call volume icon har indflydelse på opkald, og lydstyrken for medier Media volume icon har indflydelse på musik, videoer, spil og andre medier. Hvis du f.eks. ændrer lydstyrken, mens du ser en video, ændres lydstyrken for medier. Lydstyrken for alarm angives ved Alarm notification icon.

Sådan ændrer du lydstyrken

1. Tryk volumentasten op eller ned. Dette ændrer medielydstyrken.
    2. Hvis du vil ændre lydstyrken for ringning, meddelelser eller alarmer, skal du tappe på Settings icon. Brug hver enkelt skyder til at justere lydstyrken.

Tap på et lydstyrkeikon for hurtigt at slå lydstyrken til eller fra.

Sådan aktiverer du vibreringstilstand

1. Tryk volumentasten op eller ned.
    2. Tap en eller flere gange på det ikon, der vises over skyderen, indtil Ringer vibrate icon vises.

Sådan aktiverer du lyd med vibration for indgående opkald

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd.
    2. Tap på skyderen ud for Vibrer også ved opkald for at aktivere funktionen.

Lyde og toner

Sådan indstiller du ringetonen

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Ringetone ved opkald.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Tilføj ringetone for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på OK for at bekræfte.

Hvis du vil anvende en bestemt ringetone til en kontakt, skal du se Adding and editing contacts. Dual SIM-brugere kan indstille forskellige ringetoner for hvert SIM-kort.

Sådan indstiller du meddelelseslyden

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Beskedlyd.
    2. Vælg en lyd på listen, eller vælg Ingen for at slå alle beskedlyde fra, og indstil dine beskeder til kun at vibrere.
    3. Hvis du vil vælge en musikfil, der er gemt på din enhed, skal du tappe på Tilføj ringetone.
    4. Tap på OK for at bekræfte.

Du kan ændre dine appindstillinger for at tillade lyden fra en bestemt app, også selvom beskedlyden er indstillet til Ingen . Se Notifications.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du andre lyde og toner

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Avanceret.
    2. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere de forskellige lyde og toner.