Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed

Din enhed har et eller to entydige id-numre, der kaldes IMEI-nummer eller produkt-id. Du skal opbevare en kopi af dette nummer. Du skal måske bruge det, hvis din enhed bliver stjålet, eller hvis du skal kontakte support.

Kun enheder med Dual SIM-kort: Din enhed har to IMEI-numre, et for hver SIM-kortåbning.

Sådan får du vist IMEI-nummeret/IMEI-numrene via det numeriske tastatur

1. Søg efter og tap på Dialer icon.
    2. Tap på Call dialpad icon.
    3. Tast *#06# på det numeriske tastatur. IMEI-nummeret/IMEI-numrene vises automatisk.

Sådan får du vist IMEI-nummeret/IMEI-numrene på mærkatbakken

1. Træk bakken til SIM-/hukommelseskortet ud.
    2. Træk strimlen udad ved hjælp af en fingernegl. På strimlen vises IMEI-nummeret/IMEI-numrene.