Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt, som f.eks. Equalizer og Surround sound. Du kan aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer. Du kan også forbedre kvaliteten af komprimerede musikfiler, så det næsten bliver en lydkvalitet i høj opløsning, når du bruger trådførte høretelefoner.

Sådan forbedrer du lydoutputtet automatisk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
  2. Deaktiver funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen, hvis funktionen er aktiveret.
  3. Deaktiver ClearAudio+ funktionen ved at tappe på skyderen.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt ved hjælp af equalizeren

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
  2. Hvis funktionen ClearAudio+ eller funktionen DSEE HX er aktiveret, skal du tappe på skyderen for at deaktivere den.
  3. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
  4. Træk i frekvensbåndsknapperne for at justere lyden manuelt. Hvis du vil vælge en forhåndsindstilling, skal du tappe på Music equalizer icon, vælge en indstilling og derefter tappe på OK for at bekræfte.

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på taleprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan slår du funktionen for surroundsound til

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger > Lydeffekter > Surround sound (VPT).
  2. Bladr til venstre eller højre for at vælge en indstilling, og tap derefter på Back icon for at bekræfte.

Sådan minimerer du lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
  2. Deaktiver funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen, hvis funktionen er aktiveret.
  3. Deaktiver Dynamisk normalisering funktionen ved at tappe på skyderen.

Sådan optimerer du kvaliteten af komprimerede musikfiler

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
  2. Aktivér funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen.

Denne indstilling er kun tilgængelig for ikke-trådløse hovedtelefoner, der understøtter High-resolution Audio.