Widgets

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Widgets er små apps, du kan anvende direkte via startskærmen. De fungerer også som genveje. Widgetten Vejr giver dig f.eks. mulighed for at se grundlæggende oplysninger om vejret direkte på startskærmen. Men når du tapper på widgetten, åbnes den fulde Vejr-app. Du kan hente flere widgets på Google Play™.

Sådan tilføjes en widget på Startskærmen

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, tap derefter på Widgets.
    2. Find og tap på den widget du vil tilføje.

Sådan ændrer du størrelsen på en widget

1. Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og slip derefter widgetten. Hvis widgetstørrelsen kan ændres, f.eks. Calendar-widgetten, vises der en fremhævet ramme og prikker til ændring af størrelsen.
    2. Træk prikkerne indad eller udad for at formindske eller udvide widgetten.
    3. Tap et vilkårligt sted på Startskærm for at bekræfte den nye widgetstørrelse.

Sådan flytter du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til den nye placering.

Sådan fjerner du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til Fjern fra startskærm.