Brug af flere SIM-kort

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Enheden virker med enten et eller to isatte SIM-kort. Du får indgående kommunikation til begge SIM-kort, og du kan vælge fra hvilket nummer du vil placere udgående kommunikation. Inden du kan bruge begge SIM-kort, skal du aktivere dem og vælge det SIM-kort, der skal håndtere datatrafikken.

Du kan viderestille opkald, du modtager på SIM-kort 1, til SIM-kort 2, når SIM-kort 1 ikke er tilgængeligt og omvendt. Denne funktion kaldes Dual SIM-dækning. Du skal aktivere det manuelt. Se Viderestilling af opkald.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du brug af to SIM-kort

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dual SIM.
    2. Tap på skyderne ud for SIM1 og SIM2 for at aktivere eller deaktivere SIM-kortene.

Sådan omdøber du et SIM-kort

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dual SIM.
    2. Vælg et SIM-kort, og indtast et nyt navn til det.
    3. Tap på OK.

Sådan vælger du det SIM-kort, der håndterer datatrafik

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dual SIM > Mobildata.
    2. Vælg det SIM-kort, du vil bruge til datatrafik.

Hvis du vil have højere datahastighed, skal du vælge det SIM-kort, der understøtter det hurtigste mobilnetværk, f.eks. 4G.