Brug af kamera-apps

Brug kamera-apps til at udvide kreativiteten og redigere dine fotos og videoer, og del dem med venner. Du kan skabe virtuelle motiver, panoramabilleder m.m.

Læs om vores kamera-apps på siden Foto- og videoapps.

Oprettelse med kamera-apps

AR-effekt

AR-effekt er den app til forstærket virkelighed, som giver dig mulighed for at anvende fantastiske verdener i dine fotos eller videoer. Du kan tilføje smileys, papirdukker, dinosaurer m.m.

Sådan tager du et billede eller optager en video med en AR-effekt

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for AR-effekt, og vælg et motiv.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et billede eller optage en video.

Panorama

Brug appen Panorama til at tage vidvinkel- og panoramafotos.

Sådan tager du et panoramafoto

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for Sweep Panorama.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen.
    4. Flyt kameraet langsomt og roligt i bevægelsens retning, som er indikeret på skærmen.

Kreativ effekt

Via appen Kreativ effekt kan du forudindstille effekter og farvefiltre, før du tager et billede eller optager en video.

Sådan tager du et billede eller optager en video med en kreativ effekt

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for kreative effekter.
    3. Stryg for at gennemse filtre, eller tap på et filter for at få vist et eksempel på effekten.
    4. Tap på Ikon for anvendelse af kreativ effekt for at anvende filteret og vende tilbage til kameraskærmen.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et billede eller optage en video.
    6. Tap på Ikon for skift af filter for at skifte filtre.

Sound Photo

Optag en baggrundslyd, og tag et billede samtidig med appen Sound Photo .

Sådan optager du en baggrundslyd med et foto

1. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Ikon for lydfoto.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at starte en optagelse eller tage et billede. Optagelsen stopper automatisk.

Etiketopretter

Med appen Etiketopretter kan du oprette dine helt egne etiketter ud fra dine favoritfotos eller ud fra kameraets søger.

Timeshift video

Du kan optage video ved en høj billedhastighed på 120 billeder pr. sekund og derefter anvende effekter, så du kan afspille dele af eller hele videoen i slowmotion.

Stående stil

Du kan anvende funktionen Stående stil til retouchering af portrætfotos, når du tager dem, så du får det bedste resultat. Du kan også bruge indstillingen Magisk overførsel til at tilføje et mønster for reflekslys i øjnene.

For at anvende Stil-portrætfunktionen

1. Aktivér kameraet.
    2. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, og vælg derefter Ikon for stilportræt.
    3. Tap på navnet på den stil, der er valgt i øjeblikket, f.eks. Blød hud, for at få vist alle stile.
    4. Tap på Flere for at tilføje flere stile.
    5. Vælg den stil, du vil anvende, og tap derefter på Ikon for programskærm for at tage fotoet.

For at anvende funktionen magisk lys

1. Aktivér kameraet.
    2. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, og tap derefter på Ikon for stilportræt > Ikon for magisk lys.
    3. Vælg et brugerdefineret mønster for at anvende en reflekslyseffekt i øjnene.

4K-video

Med 4K-video kan du optage videoer i en opløsning, der er fire gange så høj som fuld HD.

Timeshift burst

Kameraet tager en sekvens på 61 fotos i løbet af to sekunder – ét sekund før og efter du tapper på kameraknappen på skærmen.

Sådan anvender du Timeshift burst

1. Aktivér kameraet.
    2. Stryg på skærmen for at vælge Ikon for menu for kamera-apps, og vælg derefter Ikon for tidsforskydning .
    3. Tag fotos. De fotos, du har taget, vises i miniaturevisning.
    4. Rul gennem miniaturerne, vælg det foto, du vil gemme, og tap derefter på Ikon for lagring af video i slowmotion.