Overførsel af musik til din enhed

Du kan overføre musik fra en computer til en enhed på to måder:

• Slut enheden til en computer vha. et USB Type-C-kabel. Vælg Overfør filer på din enhed, og kopiér og indsæt eller træk og slip derefter filerne ved hjælp af computeren. Se Håndtering af filer vha. en computer.
    • Du kan bruge Xperia™ Companion-softwaren til at overføre mediefiler mellem computeren og din enhed. Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Mac.

Musikprogrammet understøtter muligvis ikke alle musikfilformater. Du kan få flere oplysninger om understøttede filformater og brugen af multimediefiler (lyd, billede og video) ved at hente hvidbogen til din enhed under Supportdokumenter.