Dato og klokkeslæt

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan ændre datoen og klokkeslættet på enheden.

Sådan indstiller du datoen manuelt

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Dato og tid.
    2. Deaktiver funktionen Automatisk dato og tid ved at tappe på skyderen.
    3. Tap på Angiv dato.
    4. Bladr til venstre eller højre, eller brug pilene til at indstille den ønskede dato.
    5. Tap på OK.

Sådan indstiller du klokkeslættet manuelt

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Dato og tid.
    2. Deaktiver funktionen Automatisk dato og tid ved at tappe på skyderen.
    3. Tap på Angiv tid.
    4. Vælg de relevante værdier for time og minut.
    5. Tap på OK.

Sådan indstiller du tidszonen

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    2. Deaktiver funktionen Automatisk tidszone ved at tappe på skyderen.
    3. Tap på Vælg tidszone.
    4. Vælg en indstilling.