Synkronisering med onlinekonti

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti som Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™ og Flickr™. Du kan automatisk synkronisere data for disse konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere de enkelte konti manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Tap på Indstillinger > Brugere og konti > Tilføj konto, og vælg derefter den konto, du vil tilføje.
    2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette eller logge på en konto.

Sådan synkroniserer du manuelt med en onlinekonto

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere og konti.
    2. Tap på navnet på den konto, du vil synkronisere med, og tap derefter på Kontosynkronisering. Der vises en liste med elementer, som kan synkroniseres med kontoen.
    3. Tap på det element, du vil synkronisere.

Sådan fjerner du en onlinekonto

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere og konti.
    2. Vælg kontoen, og tap derefter på Fjern konto.
    3. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.