Genveje til hurtige handlinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan få adgang til genveje direkte fra dine appikoner for at fjerne hentede apps eller få vist flere hurtige indstillinger. Du kan f.eks. trykke længe på ikonet Kalender for at oprette en ny begivenhed eller indstille en påmindelse. Alle apps har en genvej til appinfo, hvor du kan justere beskedindstillinger og tilladelser. Du kan gå til Info om appen ved at tappe på Ikon for oplysninger om app.

Sådan bruger du genveje til hurtige handlinger

1. Tryk længe på det ønskede appikon på start- eller programskærmen.
    2. Vælg en af de indstillinger, der vises. Du kan f.eks. tappe på Ikon for oplysninger om app for at gå til appinfo eller tappe på Ikon for fjernelse af app for at deaktivere eller afinstallere appen.

Hvis ikonet Ikon for fjernelse af app ikke vises, kan du tappe på Ikon for oplysninger om app for at få flere indstillinger.

Sådan deaktiverer eller fjerner du en app fra programskærmmen

Hvorvidt en app kan fjernes eller deaktiveres, afhænger af appen, og om den var forudinstalleret på din enhed, eller om du har hentet den. Hentede apps kan fjernes. Forudinstallerede apps kan ikke fjernes. De kan kun deaktiveres, hvis appen understøtter det. Hvis du deaktiverer en forudinstalleret app, kan du aktivere den igen under Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen .

1. Berør og hold nede på den app, du vil deaktivere eller fjerne. Hvis den kan deaktiveres eller fjernes, vises Ikon for fjernelse af app.
    2. Tap på Ikon for fjernelse af app > Deaktiver > OK, hvis appen er forudindstillet på din enhed, eller tap på Afinstaller > OK, hvis appen er hentet, og du vil fjerne den.

Hvis ikonet Ikon for fjernelse af app ikke vises, kan du tappe på Ikon for oplysninger om app for at få flere indstillinger.