Sådan deler du din mobildataforbindelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan dele din mobildataforbindelse med andre enheder på flere måder:

• USB-internetdeling: Del din mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel.
    • Bærbart -hotspot: Del din mobildataforbindelse samtidigt med op til 10 andre enheder, herunder enheder, der understøtter WPS-teknologi.
    • Bærbart One-touch-hotspot: Lad enheder berøre hinanden for at gå i gang med at dele din mobilforbindelse via ‎Wi-Fi .
    • Bluetooth-internetdeling: Del din mobildataforbindelse med op til fire andre enheder via Bluetooth.

Sådan deler du din dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Slut enheden til en computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med enheden.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling.
    3. Tap på skyderen ud for Netdeling via USB, og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. Ikon for USB-deling vises på statuslinjen, når din forbindelse er oprettet.
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Netdeling via USB, eller tag USB-kablet ud for at stoppe deling af dataforbindelsen.

Du kan ikke dele din enheds dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

Sådan deler du din mobilforbindelse ved bærbart hotspot via One-touch

1. Sørg for, at NFC-funktionen er slået til på begge enheder, og at begge skærme er aktive.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling.
    3. Tap på Bærbart One touch-hotspot. Hold enhederne mod hinanden, så NFC-registreringsområdet på begge enheder rører ved hinanden, og tap derefter på OPRET FORBINDELSE.

Denne funktion virker kun sammen med enheder, der også understøtter NFC ‎Wi-Fi -internetdeling.

Sådan deler du din mobildataforbindelse med en anden Bluetooth-enhed

1. Kontrollér, at din enhed og den anden Bluetooth-enhed er parret med hinanden, og at mobildatatrafik er aktiveret på din enhed.
    2. Din enhed: Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling. Tap på skyderen ud for Netdeling via Bluetooth for at aktivere funktionen.
    3. Bluetooth-enhed: Konfigurer enheden, så den får sin netværksforbindelse ved hjælp af Bluetooth. Hvis enheden er en computer, henvises der til de relevante instruktioner for fuldførelse af opsætningen. Hvis enheden kører Android-operativsystemet, skal du tappe på indstillingsikonet ud for navnet på den enhed, den er parret med, under Indstillinger > Enhedsforbindelse > Bluetooth > Forbundne enheder og derefter markere afkrydsningsfeltet Internetadgang.
    4. Din enhed: Vent, indtil Ikon for Bluetooth-internetdeling vises på statuslinjen. Når det vises, er opsætningen afsluttet.
    5. Tap på skyderen ud for Netdeling via Bluetooth igen for at deaktivere funktionen.

Funktionen Netdeling via Bluetooth slås fra, hver gang du slukker enheden eller slår Bluetooth-funktionen fra.

Sådan bruger du din enhed som et bærbart Wi-Fi-hotspot

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling.
    2. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    3. Indtast oplysninger om Netværksnavn.
    4. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast eventuelt en adgangskode.
    5. Tap på Gem.
    6. Tap på Ikon for tilbage, og tap derefter på skyderen for Bærbart hotspot for at aktivere funktionen.
    7. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. Ikon for internetdeling vises på statuslinjen, når det bærbare ‎Wi-Fi -hotspot er aktivt.
    8. Hvis du ikke længere vil dele dataforbindelsen via ‎Wi-Fi , skal du tappe på skyderen for Bærbart hotspot for at deaktivere funktionen.

Sådan tillader du, at en ‎Wi-Fi Protected Setup-understøttet enhed bruger din mobildataforbindelse

1. Kontrollér, at din enhed fungerer som et bærbart ‎Wi-Fi -hotspot.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling > Indstillinger for bærbart hotspot.
    3. Kontrollér, at dit bærbare hotspot er sikret med en adgangskode, under Konfigurer hotspot.
    4. Tap på WPS-trykknap, og følg derefter vejledningen på skærmen. Du kan også tappe på Ikon for Menu > WPS-PIN-kode og derefter indtaste den pinkode, der vises på den ‎Wi-Fi Protected Setup-understøttede enhed.

Sådan omdøber eller sikrer du dit bærbare hotspot

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Hotspot og internetdeling.
    2. Tap på Indstillinger for bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    3. Indtast oplysninger om Netværksnavn.
    4. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    5. Indtast eventuelt en adgangskode.
    6. Tap på Gem.