Sådan vælger du et SIM-kort til datatrafik

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Denne funktion gælder kun for enheder med Dual SIM-kort.

Hvis du bruger en Dual SIM-enhed, kan du vælge, hvilket SIM-kort der skal håndtere data på et hvilket som helst tidspunkt. Det kan du gøre under den indledende opsætning af enheden, eller du kan vælge eller ændre det senere via menuen Indstillinger .

Sådan ændrer du SIM-kort, der anvendes til datatrafik

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Dual SIM > Mobildata.
    2. Vælg det SIM-kort, du vil bruge til datatrafik.

Hvis du vil have højere datahastighed, skal du vælge det SIM-kort, der understøtter det hurtigste mobilnetværk, f.eks. 3G.