Skærmindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan ændre skærmens funktionsmåde, lysstyrke, visningsstørrelse og kvalitet. Du kan f.eks. vælge en større skrifttype eller visningsstørrelse, så du nemmere kan læse, ændre de ikoner, du kan se på statuslinjen, eller vælge handsketilstand, så du kan navigere på skærmen med handsker.

Hvis du vil ændre din baggrund og dit tema, kan du gå til Baggrund og temaer. Hvis du vil ændre, hvor længe skærmen skal være tændt, før den slukkes, kan du gå til Sådan tænder eller slukker du skærmen.

Sådan ændrer du en skærmindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm.
    2. Tap på den indstilling, du vil ændre.
    3. Brug skyderne, afkrydsningsfelterne eller flere menuer for at justere det.

Lysstyrke

Juster lysstyrkeniveauet med skyderen. Du kan også aktivere Tilpasset lysstyrke for automatisk at optimere lysstyrken ud fra belysningen i omgivelserne.

Hvidbalance

Brug skyderne til at justere hvidbalancen på skærmen. Hvis du vil vende tilbage til standardindstillingen, skal du tappe på Ikon for Menu.

Billedforbedring

Opnå forbedret kvalitet i billeder og videoer, når du ser dem på enheden. Brug f.eks. tilstanden Superlevende for at få farverne til at se mere levende ud på skærmen.

Skærmrotation

Angiv, at skærmen automatisk skal rotere, når enheden drejes, eller angiv, at den skal forblive i stående retning.

Pauseskærm

Indstil en pauseskærm, som automatisk viser farver, fotos eller et diasshow, mens din enhed sidder i en dock eller oplader, og skærmen er inaktiv. På en enhed med flere brugere kan de enkelte brugere have egne indstillinger for pauseskærmen.

Valg af cover

Når du bruger et skærm- eller telefoncover, skal du tilpasse skærmen, så den kan arbejde med typen af cover.