Sådan modtager du opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Hvis du modtager et indgående opkald, når din enhed er i slumretilstand, eller skærmen er låst, åbnes telefonprogrammet i fuldskærmsformat. I forbindelse med Dual SIM-enheder angiver et ikon for SIM-kort, hvilket SIM-kort opkaldet er til.

Hvis du modtager et indgående opkald, når skærmen er aktiv, vises det indgående opkald som en flydende besked, dvs. i et minimeret vindue, der flyder oven på den åbne skærm. I forbindelse med Dual SIM-enheder angiver SIM1 eller SIM2, hvilket SIM-kort opkaldet er til. Når du modtager beskeden, kan du vælge at besvare opkaldet og åbne telefonprogramskærmen eller afvise opkaldet og forblive på den åbne skærm.

Sådan besvarer du et opkald, når skærmen er inaktiv

• Når du får et indgående opkald, skal du trække Ikon for opkaldsprogram mod højre.

Sådan besvarer du et indgående opkald, når skærmen er aktiv

• Når du modtager et opkald, skal du tappe på SVAR i varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen.

I stedet for at besvare opkaldet kan du gå til hovedskærmen for telefonprogrammet ved at tappe på vinduet med varselsbeskeden. Når du bruger denne metode, får du flere indstillinger til at håndtere opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse.

Sådan afviser du et opkald, når skærmen er inaktiv

• Når du får et indgående opkald, skal du trække Ikon for afslutning af opkald mod venstre.

Sådan afviser du et indgående opkald, når skærmen er aktiv

• Når du modtager et opkald, skal du tappe på AFVIS i varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen.

I stedet for at afvise opkaldet kan du gå til hovedskærmen for telefonprogrammet ved at tappe på vinduet med varselsbeskeden. Derved får du flere indstillinger til håndtering af opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse eller viderestille opkaldet til telefonsvareren.

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager et opkald.

Sådan afviser du et opkald med en sms

Du kan afvise et opkald med en sms, der automatisk sendes til den, der ringer op, og som gemmes under samtalen med kontakten i Meddelelser.

Du kan vælge mellem adskillige forudindstillede meddelelser på enheden, eller du kan oprette en ny meddelelse. Du kan også oprette dine egne, personlige meddelelser ved at redigere de forudindstillede meddelelser.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er inaktiv

1. Når du får et indgående opkald, tap på SVARINDSTILLINGER.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er aktiv

1. Når du får et indgående opkald, skal du tappe på varselsvinduet der, hvor telefonnummeret eller navnet på kontakten vises.
    2. Tap på SVARINDSTILLINGER.
    3. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du opkald nummer to med en sms

1. Tap på SVARINDSTILLINGER, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan redigerer du den sms, der bruges til at afvise et opkald

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger > Opkaldskonti.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Afvis opkald med meddelelse.
    5. Tap på den meddelelse, som du vil redigere, og foretag derefter de nødvendige ændringer.
    6. Tap på OK.