Personer, selfies og smilende ansigter

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Ansigter i fokus vises med en farvet ramme. Tap på en hvilken som helst ramme for at vælge et ansigt, der skal fokuseres på.

Brug Smiludløser til automatisk at tage et billede, når en person smiler. Hvis du optager en video, tages der et billede, hver gang der registreres et smil.

Personer, selfies og smilende ansigter

Sådan tager du fotos og videoer af personer

• Vær opmærksom på kameraets retning. Brug stående retning til nærbilleder for at udfylde billedet. Brug liggende retning til nærbilleder eller til at tage et billede af en genstand i baggrunden.
    • Anbring kameraet på en fast overflade, og brug selvudløseren Ikon for selvudløser for at forhindre slørede fotos.

Sådan fokuserer du på et andet ansigt

• Før du tager et billede eller optager en video, kan du tappe på en af rammerne for at vælge et ansigt, der skal fokuseres på.

Sådan tager du et billede, når en person smiler

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere > Automatisk optagelse eller Automatisk optagelse (video) > Smiludløser.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes for den valgte optagetilstand.
    4. Når der registreres et smil, tager kameraet automatisk et billede.

Sådan tager du en selfie

1. Når du bruger kameraet, skal du vælge en optagetilstand for fotos eller videoer for din selfie.
    2. Tap på Ikon for skift af kamera for at aktivere frontkameraet.
    3. Tap på Ikon for selvudløser, hvis du vil bruge selvudløseren.
    4. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage en selfie.

Slå Blød hud-effekt til for at få en blødere hudtone, når du tager selfies.

Sådan aktiverer du selfietimeren med din hånd

1. Tap på Ikon for skift af kamera, når du bruger kameraet, for at aktivere frontkameraet.
    2. Tap på Ikon for indstillinger.
    3. Tap på Mere > Automatisk optagelse > Håndudløser, og luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    4. Vend håndfladen med dine fingre lige op mod kameraet.
    5. Når kameraet registrerer din hånd, går timeren i gang, og der tages en selfie.