Yderligere kameraindstillinger

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Geotagging

Du kan gemme dine fotos og videoer sammen med den placering, hvor de blev taget. Det kaldes geotagging. Muligheden for at geotagge dine fotos og videoer kræver et trådløst netværk, og at GPS-funktionen er aktiveret.

Sådan slår du geotagging til

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere, og tap på skyderen for Gem placering for at aktivere funktionen. Indstillingen gemmes.

Statusikoner for geotagging

Ikon for indsamlet GPS

Den geografiske position gemmes.

Ikon for GPS slået til

Den geografiske position blev ikke fundet.

Gitterlinjer

Du kan bruge Gitterlinjer til at anvende "tredjedelsreglen" og anbringe vigtige genstande langs gitterlinjerne eller deres skæringspunkter. Hvis du ikke altid har din genstand midt i rammen, kan du gøre dine fotos og videoer mere interessante.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du gitterlinjer

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere, og tap på skyderen for Gitterlinjer for at aktivere eller deaktivere gitterlinjer. Indstillingen gemmes.

Visning af eksempler på fotos

Du kan vælge at få vist eksempler på fotos, umiddelbart efter at du har taget dem.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du eksempelvisning

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere > Automatisk visning af foto, og vælg en indstilling. Indstillingen gemmes.

Indstillinger for visning af eksempler

Tændt

Når du har taget et billede, vises der en eksempelvisning i hjørnet nederst til højre i tre sekunder, før det gemmes.

Kun frontkamera

Når du har taget et billede med frontkameraet, vises der en eksempelvisning i hjørnet nederst til højre i tre sekunder, før det gemmes.

Slukket

Der vises ingen eksempelvisning. Fotoet gemmes med det samme.

Forskellige måder at bruge volumentasten på

Du kan ændre den måde, du bruger volumentasten på.

Sådan ændrer du, hvordan volumentasten bruges

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere > Brug lydstyrketast til, og vælg en indstilling. Indstillingen gemmes.

Indstillinger for volumentast

Zoom

Brug volumentasten til at zoome ind eller ud.

Lydstyrke

Volumentasten er deaktiveret for kameraet.

Lukker

Brug volumentasten som lukkerknap for fotos og videoer.

Lyd

Når Lyd er aktiveret, laver kameraet en lyd, når du tager et billede, eller når du starter eller stopper optagelse af en video. Og når du bruger selvudløseren, markeres nedtællingen ved en række bip.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du lyd

1. Tap på Ikon for indstillinger, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Mere, og tap på skyderen for Lyd for at aktivere eller deaktivere lyden. Indstillingen gemmes.