Indstillinger for meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan ændre indstillinger for meddelelsesbeskeder og vælge, om du vil aktivere rapporter om levering af meddelelser.

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Beskedlyd.
    2. Vælg en indstilling, eller tap på Ikon for oprettelse af kontakt for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    3. Tap på UDFØRT for at bekræfte.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du GPS

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på Ikon for Menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Tap på skyderen ud for Leveringsrapport for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Når funktionen for rapportering af levering er slået til, vises der en markering for meddelelser, der er leveret korrekt.