Foretagelse af opkald

Numerisk tastatur

Sådan foretager du opkald

1 Tilbage til opkaldslog
    2 Slet
    3 Numerisk tastatur
    4 Opkaldstast

Sådan åbner du det numeriske tastatur

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Hvis det numeriske tastatur ikke vises, skal du tappe på Ikon for opkald via numerisk tastatur.

Sådan ringer du til et telefonnummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    3. Indtast telefonnummeret, og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    4. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, hvis de bliver bedt om det.

Sådan foretager du et opkald vha. Smart Dial

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    3. Anvend det numeriske tastatur til at skrive bogstave eller tal, der svarer til den kontakt, du vil ringe op. Mens du taster de enkelte bogstaver eller tal, vises der en liste over mulige resultater.
    4. Tap på den kontakt, du vil ringe til.
    5. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, hvis de bliver bedt om det.

Sådan foretager du et internationalt opkald

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram. Opkaldsloggen vises.
    2. Tap på Ikon for opkald via numerisk tastatur for at få vist det numeriske tastatur.
    3. Berør 0, og hold nede, indtil der vises et "+"-tegn.
    4. Tast landekoden, områdenummeret uden nuller foran, efterfulgt af telefonnummeret. Tap derefter på Ikon for opkaldsprogram.

Sådan føjer du et hurtigopkaldsnummer til startskærmen

1. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    2. Rul gennem listen over apps, og vælg Direkte opkald.
    3. Vælg den kontakt og det nummer, du vil anvende som hurtigopkaldsnummeret.

Sådan får du vist eller skjuler du dit telefonnummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger > Opkaldskonti.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Yderligere indstillinger > Vis nummer, og vælg en indstilling.

Denne mulighed udbydes muligvis ikke af alle operatører.