Onlinemeddelelser og videochat

Brug appen Hangouts til onlinemeddelelser og videochat på enheden til at chatte med venner, der også bruger programmet på computere, Android-enheder og andre enheder. Du kan ændre enhver samtale til et videoopkald med flere venner, og du kan endda sende meddelelser til dine venner, når de er offline. Du kan også nemt se og dele fotos.

Hangouts kræver internetadgang og en Google-konto. Gå til http://support.google.com/hangouts, og klik på et emne. Gå derefter til fanen "Android" for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger denne app.

Funktionen til videoopkald fungerer kun på enheder med et frontkamera.

Sådan bruger du programmet Hangouts

• Søg efter og tap på Hangouts.