Startskærm

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Startskærmen er det sted, du starter med at bruge din enhed. Det svarer til skrivebordet på en computerskærm. Antallet af ruder på startskærmen er angivet med et antal prikker nederst på startskærmen. Den fremhævede prik angiver, hvilken rude der vises i øjeblikket.

Hvis Google Assistant er aktiveret, vises ikonet for startskærmen som Ikon for Assistant på navigationslinjen.

Oversigt over startskærmen

Ruder på startskærmen

1 Velkommen til Xperia-widget – Tap for at åbne widgetten, og vælg en opgave, f.eks. kopiering af indhold fra din gamle enhed eller opsætning af Xperia-tjenester
    2 Prikker – repræsenterer antallet af ruder på startskærmen

Sådan går du til Startskærmen

• Tap på Ikon for start.

Sådan søger du på startskærmen

Startskærm

Ruder på startskærmen

Du kan tilføje nye og slette ruder på din startskærm. Der kan være op til 20 ruder i alt. Du kan også angive, hvilken rude du vil bruge som den primære rude på startskærmen.

Ruder på startskærmen

Sådan indstiller du en rude som den primære rude på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller højre, indtil du kommer til den rude, du vil indstille som den primære rude på startskærmen, og tap derefter på Ikon for indstilling af rude på startskærm.

Når Google Feed er aktiveret, er ruden længst til venstre reserveret til denne tjeneste, og hovedstartskærmen kan ikke ændres. Der er flere oplysninger under Google Søgning og Now.

Sådan tilføjer du en rude på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Hvis du vil gennemse ruderne, skal du bladre hele vejen til højre eller venstre og derefter tappe på Ikon for tilføjelse af rude på startskærm.

Når Google Feed er aktiveret, er ruden længst til venstre reserveret til denne tjeneste, og der kan ikke tilføjes flere ruder til venstre. Du kan finde flere oplysninger under Google Feed.

Sådan sletter du en rude fra startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Du skal bladre til venstre eller til højre for at gå til de ruder, som du vil slette, og derefter tappe på Ikon for sletning af rude på startskærm i øverste højre hjørne i ruden.

Indstillinger for startskærm

Sådan deaktiverer eller fjerner du en app fra startskærmmen

Hvis du deaktiverer en forudindstillet app, slettes alle data, men appen kan aktiveres igen fra Indstillinger > Apps og underretninger > Oplysninger om appen . Kun overførte apps kan fjernes helt.

1. Berør og hold nede på den app, du vil deaktivere eller fjerne. Hvis den kan deaktiveres eller fjernes, vises Ikon for fjernelse af app.
    2. Tap på Ikon for fjernelse af app > Deaktiver, hvis appen er forudindstillet på din enhed, eller tap på Ikon for fjernelse af app > OK, hvis appen er hentet, og du vil fjerne den.

Sådan justerer du størrelsen på ikonerne på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på startskærmen, indtil enheden vibrerer. Tap derefter på Ikon for indstillinger for startskærmen.
    2. Tap på Ikonstørrelse, og vælg derefter en indstilling.