account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Gruppering af kontakter

    Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

    Du kan oprette kontaktetiketter for at organisere grupper af relaterede kontakter. Du kan kalde dine grupper "Familie" eller "Venner" for at skelne dem fra dine andre kontakter.

    Sådan opretter du en ny etiket til en gruppe

    1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på Ikon for indstillinger, og tap derefter på Opret etiket.
    3. Vælg, hvor du vil gemme dine kontakter.
    4. Skriv et etiketnavn, og tap derefter på OK.

    Sådan sletter du en gruppeetiket

    1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på Ikon for indstillinger, og tap derefter på den etiket, som du vil slette.
    3. Tap på Ikon for Menu, og tap derefter på Slet etiket.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!