Google Feed

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Anvend Google-appen til søgning på internettet. Du kan også aktivere et feed for regelmæssige opdateringer – du kan f.eks. få oplysninger om trafik, før du tager på arbejde, finde populære restauranter i dit område, se dit yndlingsholds nuværende placering og meget mere. Du kan få adgang til appen ved at tappe på Ikon for Google Søgning på programlisten, eller du kan bruge en rude på din startskærm for hurtig adgang og nem læsning.

Sådan reserverer du en rude på startskærmen til Google Feed

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm.
    2. Tap på Ikon for indstillinger for startskærmen, og tap derefter på skyderen ud for Google-feed.
    3. Du kan nu stryge til ruden længst til venstre på startskærmen og få adgang til brugergrænsefladen i Google Feed.

Hvis du reserverer ruden længst til venstre til Google Feed, kan hovedstartskærmen ikke ændres, og der kan ikke tilføjes yderligere ruder til venstre. Kun ruden længst til venstre kan reserveres.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du dataforbrug for dit feed

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Google > Søg > Dit feed.
    2. Tap på skyderen for Datasparefunktion for at aktivere eller deaktivere dataforbruget for dit feed.