Sådan overfører du programmer fra andre kilder

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Når din enhed er indstillet til at tillade overførsel af filer fra andre kilder end Google Play, kan du hente apps direkte fra andre websteder ved at følge den relevante overførselsvejledning.

Installation af apps af ukendt eller upålidelig oprindelse kan beskadige enheden. Hent kun apps fra pålidelige kilder. Kontakt programudbyderen, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Hvis du bruger en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan tillade overførsel fra andre kilder end Google Play. Ændringer, som foretages af ejeren, påvirker alle andre brugere.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du hentning af apps fra andre kilder

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger.
    2. Tap på Avanceret > Særlig appadgang > Installer ukendte apps.
    3. Tap på den app, som du vil tillade installation af apps fra andre kilder på, og tap derefter på skyderen for Tillad fra denne kilde for at aktivere eller deaktivere funktionen.