Overførsel af apps fra Google Play

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Google Play er Googles officielle onlinebutik, hvor du kan hente apps, spil, musik, film og bøger. Her findes både gratis apps og apps, du kan købe. Inden du begynder at hente filer fra Google Play, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via ‎Wi-Fi for at reducere udgifterne til datatrafik. Se Opdatering af enheden for at få flere oplysninger.

Du skal have en Google-konto for at kunne anvende Google Play. Google Play er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan henter du en app fra Google Play

1. Søg efter og tap på Play Store.
    2. Søg efter et element, du vil hente, ved at gennemse kategorierne eller vha. søgefunktionen.
    3. Tap på elementet for at få vist oplysninger om det. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Til nogle apps kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige funktioner på enheden, for at de kan fungere korrekt. Du skal kun installere og give tilladelse til apps, du har tillid til.

Du kan se de tilladelser, der er givet til en hentet app, ved at tappe på appen under Indstillinger > Apps og underretninger > Apptilladelser .