Farvekorrektion

Brug indstillingen Korriger farver til at justere, hvordan farver vises på skærmen for brugere, der er farveblinde, eller som har svært ved at skelne farver fra hinanden.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du farvekorrektion

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Hjælpefunktioner > Korriger farver.
    2. Tap på skyderen under Korriger farver for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    3. Tap på Korrektionstilstand, og vælg derefter den rette farvefølsomhed.

Korriger farver er i øjeblikket en prøvefunktion, og den kan påvirke din enheds funktionalitet.