Kalender

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Brug kalenderprogrammet til at håndtere din tidsplan. Hvis du er logget på og har synkroniseret din enhed med en eller flere onlinekonti, som omfatter kalendere, f.eks. din Google™-konto eller Xperia™ med Facebook-konto, vises kalenderbegivenhederne fra disse konti også i kalenderprogrammet. Du kan vælge, hvilke kalendere du vil integrere i den kombinerede kalendervisning.

Når et aftaletidspunkt nærmer sig, afspilles der en lyd på enheden som påmindelse. Desuden vises Ikon for kalenderbesked på statuslinjen.

Kalenderoversigt

1 Åbn indstillinger, og vælg en visningstype og de kalendere, du vil have vist
    2 Få adgang til en oversigt over den aktuelle måned
    3 Gå tilbage til den aktuelle dato
    4 Få adgang til andre indstillinger
    5 Rul op eller ned for at gennemse kalenderen
    6 Tilføj en kalenderpost

Sådan får du mere at vide om kalenderen

• Når appen Kalender er åben, tap på Ikon for indstillinger, og find og tap derefter på Hjælp og feedback.