Blokering af et nummer

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan blokere visse numre, så de ikke kan ringe til dig eller sende dig beskeder. Vælg blandt gemte numre, eller skriv selv et nummer.

Sådan blokerer du et lagret nummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Berør og hold nede på det nummer, du vil blokere.
    3. Tap på Bloker nummer, og tap derefter på BLOKER. Opkald og sms'er fra dette nummer blokeres.

Sådan blokerer du et nummer ved at skrive nummeret

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger > Opkaldsspærring > Tilføj et nummer.
    3. Indtast det telefonnummer, som du vil blokere, og tap derefter på BLOKER. Opkald og sms'er fra dette nummer blokeres.

Sådan ophæver du blokeringen af et blokeret nummer

1. Søg efter og tap på Ikon for opkaldsprogram.
    2. Tap på Ikon for Menu > Indstillinger > Bloker numre.
    3. Tap på Ikon for afslutning ud for det telefonnummer, du vil ophæve blokeringen af, og tap derefter på FJERN BLOKERING. Opkald og sms'er fra dette nummer er ikke længere blokeret.