Samling – Enkelt SIM

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Enheder med ét SIM-kort giver dig mulighed for at bruge ét SIM-kort og ét hukommelseskort.

SIM- og hukommelseskortene skal sættes i forskellige steder i bakken til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet. Pas på ikke at forveksle de to åbninger.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om din enhed understøtter Enkelt SIM eller Dual SIM, i Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du et nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Isætning af dækslet til SIM- og hukommelseskortet

Du skal ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet ud.
    2. Anbring hukommelseskortet i den rigtige retning i bakken til hukommelseskort som vist på billedet.
    3. Anbring nano-SIM-kortet korrekt i bakken til SIM-kort som vist på billedet.
    4. Skub forsigtigt holderen tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.